Vilse i lilleputtskogen

Om en vecka är det tänkt att jag ska springa Sandsjöbacka Trail (43 km). Träningsmässigt har det inte blivit speciellt mycket stiglöpning de senaste månaderna. Jag har varken haft tid eller ork att hitta på några längre äventyr. I ren panik var jag tvungen att samla på mig några kilometrar i den närbelägna lilla skogsdungen.

Lilleputtskogen är ca 750 m i diameter och har en bred skogsväg som går tvärs igenom. Mindre stigar ligger strösslade runt omkring.

Majroskogen

Det hade snöat och det mesta låg gömt under ett täcke av fluffigt puder. Självklart virrade jag bort mig när tankarna gled iväg. Det är nästan omöjligt att springa vilse på denna lilla yta, men jag var på god väg att lyckas.

Hur som helst så var det skönt att känna på terrängen trots förvirringen. Det får nog dröja ett tag till innan jag vågar anmäla mig till något som kräver orienteringsfärdigheter.

Spana in Min Stora Sorgs fina Kaah-cover och läs berättelsen bakom videon på Youtube-sidan.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.