Skam den som ger sig – lite vilse igen

Det blev en runda i skogen igen. Denna gång hade jag sällskap av Jeroen. Vi hade väl ingen riktig plan utan njöt mest av det fantastiska vintervädret i största allmänhet. Lite förvirrat irrande blev det trots att det det var mer upptrampat idag. Den inre kompassen är inte riktigt med hela tiden.

Nya områden är utforskade, vilket känns toppen. Det är nästan läge att fixa en reflexbana så att man kan springa där på kvällarna också.

Majroskogen igen

Skogslöpningen kompletterades med asfaltsnötning. Precis som igår försökte jag hålla mig till de oplogade trottoarerna. Det finns inga dubbar/dobbar som gör snömospulsandet lättare. Extra löpstyrka in på konton. Katsching.

Nu gäller det att börja bena vad man ska ha med sig för utrustning till nästa helgs lopp. Vätskebälte eller ryggsäck? Icebug eller Inov-8? Hmm…

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.