Redo för Sandsjöbacka Trail

Resa och boende är fixat. Räddningsfilt införskaffad. Racefrisyren klippt. Sista passet avbockat.

Sista passet innan Sandsjöbacka Trail

Det blev en kort runda som avslutades med backintervaller för att väcka benen. I övrigt har jag tagit det lugnt i veckan.

Jag har läst på om loppet. 43 km-banan börjar med en mil på asfalt, vilken får bli en avgörande faktor för skovalet. Icebug Pytho2 funkar bra på asfalt jämfört med t ex Inov-8 Roclite. Jag kommer få sota med greppet om det är riktigt lerigt när vi kommer ut i spenaten, men dubbarna biter fint på is och berghällar vilket prioriteras.

Utrustningslistan i övrigt är så gott som klar. Det blir ryggsäck för att få med allt. Jag tar alltid med mig för mycket saker första gången jag springer ett nytt lopp. Det får vara så. Jag har inte något speciellt tidsmål utan kommer mest njuta.

Vi ses i Göteborg/Kungsbacka.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.