Fjällöpning och perspektiv

Fjällöpning när den är som bäst

FöreläsningKvällens mil försvann i ett nafs. Jag drömde mig bort till Vålådalen, AXA Fjällmaraton och andra äventyr. Allt är Addnatures fel. De bjöd på en inspirerande föreläsning med Christine Hägglund. Hon pratade om fjällöpning och hennes Grönabandet-äventyr i somras.

Det är skönt att få perspektiv på sitt egna kalenderprojekt och det dagliga milsamlande. Eller vad sägs om 1300 km löpning från Treriksröset till Grövelsjön. Att springa i snitt 33 km/dag under 39 dagar, i fjällmiljö med allt vad det innebär. Lägg därtill 10-14 kg packning. Läs mer om detta och kommande äventyr på Christines blogg.

Stort tack till Addnature och Christine.

Note-to-self: Kika på termometern nästa gång du sticker ut. Det är en jäkla skillnad på 5 och -5. Jag höll på att svettas ihjäl under dagens runda.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.