3 varv på TEC-banan och mellanmjölk

Fikapaus under TEC 100s lucialöpning.

3:e adventDet var samling kl. 10 vid Ensta Krog, Lucialöpning på TEC-banan stod på schemat. 3 varv avverkades i sällskap med en massa sköna löpare. Mellan varven bjöds det på kaffe, glögg, skumtomtar och pepparkakor.

Uppslutningen var stor. Förra året dök det tydligen upp 8 personer. Idag var det betydligt fler. Riktigt kul att träffa alla och uppdatera sig om ditten och datten.

Gruppen blev ganska splittrad p.g.a olika tempon. Vid första fikapausen stod vi kvar ett bra tag och väntade in folk. Man hann bli ordentligt nedkyld trots den varma drycken. Andra stoppet blev kortare för min del.

TEC-banan

Vi sprang både årets och äldre varianter av banan. En liten felspringning på slutet hann vi med också. Givetvis vandrade tankarna iväg till den stora utmaningen i april. Då blir det 16 varv, runt runt runt. Det kommer bli betydligt roligare än det låter.

Resten av veckan gick i mellanmjölkens tecken. Kommer knappt ihåg var jag sprang. En mil per dag blev det i alla fall. Jag valde att ta det lugnare för att orka köra dagens TEC-långpass. 90 km in på kontot.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.