Så mycket bättre

De senaste tre åren har den sista helgen i oktober spenderats på Åland. Eftersom Mariehamn verkar vara en ganska sömnig stan så har uppladdningen för Åland Marathon till största delen bestått av latande i hotellsängen med (några) öl, chips och godis framför säsongspremiären av Så mycket bättre. Nattsömnen har störts av oron för att man ska missa den tidiga starten på grund av den dubbla tidsförskjutningen, övergången till vintertid i kombination med finsk lokaltid.

Redan förra året bestämde jag mig för att inte springa loppet 2013, dessutom ställdes maran in i år. Jag längtar därför inte tillbaka till Åland när Agnes, Bo Kasper, Lill, Ken Ring, Ebbot , Ulf och Titiyo dyker upp i rutan ikväll. Däremot hade det varit trevligt att åka till Så mycket bättre-Gotland under höstlovet.

Nike Running Skull-t-shirt

Även om jag inte riktigt fått till löpningen när jag varit där de senaste gångerna så är det en fantastisk plats för att ladda batterierna. Det skulle behövas just nu.

Så mycket bättre

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.