4×2 km

Nej, det handlar inte om långa intervaller. Även om jag hade behövt det mer än något annat. Istället blev ett långpass på 24 höstiga kilometer som gjorde att jag passerade mitt totala distansmål för året.

2222 km

Målet var konservativt satt och byggde på tumregeln att man inte ska öka distansen med mer än 10 procent. Detta gäller snarare per vecka eller månad kan jag tänka mig. Nu har jag i alla fall skrapat ihop 2222 km. 250 mil hägrar som ett nytt mål om jag håller mig frisk.

Jag hade sällskap av Jeroen under första milen. Sedan var han tvungen att avbryta passet p.g.a. ett krånglande knä. Så fort vi hade skiljts åt kom det en redig regnskur och motvinden tilltog. Typiskt att det ska börja kärva när det är dags att slita på egen hand var första tanken. Som tur var blev det uppehåll igen efter bara någon kilometer.

Detta blev mitt längsta pass denna månad och nu börjar nedtrappningen inför Vintermarathon.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.