Träningsvägen

Träningsvägen är den enda vägen, i alla fall om man vill nå resultat. Man måste vara beredd att kämpa. Lägga ned både själ och hjärta. I boken Framgångsfaktorn som skapar vinnarna pratar Malcolm Gladwell om att det krävs 10000 timmars övning för att bli bra på något.

Träningsvägen, kvarteret Löparen

Träningsvägen är också en gata mitt i Tallkrogens labyrint av villor. Jag har länge tänkt att jag ska bocka av alla gator i området under en runda bara för att det skulle bli en fin GPS-karta. Något måste man ha sin hitech-klockan till. I närheten finns även Maratonvägen och andra sportiga adresser.

Jag har försökt att utforska mitt närområde lite mer efter min sammanställning av förra årets alla löprundor. Det finns fortfarande utrymme för mer variation.

GPS-karta (januari-juni 2013)

GPS-karta (jan-jun 2013)

Det som saknas på bilden är Jättelångt och några rundor på södra Gotland.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.