4 backar och en Tjustviksrunda

När jag är i Gustavsberg passar jag oftast på och springer Tjustviksrundan. I lördags var det dags igen. Istället för att springa flera varv på slingan körde jag ett varv med 5 backintervaller i de 4 största backarna. Resultatet blev 7 km kuperad löpning extra, totalt 17 km med en avslutande tur upp till Kvarnbergsskolan.

4 backar senare

Rundan bjöd inte på så många höjdmeter, men en bra svettfest ändå. Jag kommer inte kunna trampa så mycket backar som jag tänkt innan AXA Fjällmaraton. Får hitta på alternativ träning för att förbereda mig helt enkelt.

Raw-Bite Cashew

Raw-Bite Cashew

Under gårdagens långpass testade jag Raw-Bite Cashew som energikälla.
Smak: Lite unken, tyvärr.
Konsistens: Mjuk med stora nötbitar.
Omdöme: Inte lika mastig som en Flapjack. Magen gillade dock inte Raw-Bite:n. Jag fick sura uppstötningar, ingen hit med andra ord.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “4 backar och en Tjustviksrunda

  1. Den där bilden är fanimej löparbild personifierad! (:

Comments are closed.