Det senaste halvårets nötande

Backträning

Det är läge att summera första halvan av detta år. Siffrorna i parenteserna är förra året statistik.

  • Total distans löpning: 1324 km (982 km)
  • Antal träningspass: 95 st (86 st)
  • Träningstid: 128 timmar (93 timmar)
  • Snittempo: 5:48 min/km (5:40 min/km)
  • Lopp: 4 + 1 DNF (3)

Det mesta pekar uppåt. Jag har aldrig varit någon räcermaskin, men det är lite deprimerande att TEC fortfarande är mitt snabbaste lopp om man tittar på snittempo. 6:38 min/km är inte så mycket att skryta om. Det är väl priset man får betala när man satsar på ultralöpning och mixar det med krävande terränglopp.

Fram till april gick träningen enligt plan sedan hamnade jag i en svacka. Känner dock att kroppen och knoppen är på banan igen. Suget efter ett flackt millopp börjar växa. Vore skönt att försöka pressa sig lite. I år missar jag Viruddenloppet som det ser ut nu i alla fall.

Såg förresten att Visby Halvmarathon har lagt ned.

Under gårdagens backpass var det fullt polispådrag på grund av skottlossning i Rågsved.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.