Nationaldagsjogg

Nationaldagsjogg

Startade dagen med en nationaldagsjogg, sista lunken innan Jättelångt. Testade lite nya stigar i dungen mellan Örbyleden och Herrhagsvägen. Skönt att få lite välbehövlig skogstid.

Jag har svårt att bestämma vad jag ska ha med och på mig på lördag. Många prylar, många problem. Skorna är i stort sett spikade, men sedan börjar det bli luddigt. Som ultrarookie har man en tendens att packa med för mycket ”bra-att-ha”-saker som aldrig behövs under ett lopp. Därför vore det skönt att stävja det genom att inte ha ryggsäck.

Vädermässigt pekar det just nu åt halvklart till klart, 15-20 grader. Det skulle kanske funka med bara en handhållen flaska. Hmm… Jag får sova på saken.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.