Inte jättelångt kvar nu

Jättelångt tände ultragnistan hos mig förra året. Om några timmar står jag i Grisslehamn med en nummerlapp igen.

Huvudet är nyrakat, bröstvårtorna tejpade och andra känsliga ställen insmorda. Utrustningsmässigt blir det en handhållen flaska och ett bälte med ficka för telefonen. Jag skippar Perpetuem som energikälla och tar med mig GT Sport-tabletter och Flapjacks som komplement till de, som jag minns det, välfyllda vätskestationerna.

Planen är att ta det väldigt lugnt de 2-3 första milen. Jag vill inte känna tröttheten komma krypande redan vid den andra vätskestationen och tvingas brottas med krampen den lättlöpta halvan av loppet.

Ha en bra dag hörni! Det tänkte jag ha i alla fall.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.