Jag och Ali

Måste ta tag i det här. Jag vet, jag har sagt det förut. Det är kanske bara en fix idé hos mig, men hopprepshoppande borde vara bra för löpsteget. Dr Cucuzzella har ju med hopprep i sin fantastiska video Principles of Natural Running.

Hopprep

Dessutom känner man sig lite som en boxare medan man håller på.

Champions aren’t made in gyms, champions are made from something they have deep inside them – a desire, a dream, a vision. They have to have last-minute stamina, they have to be a little faster, they have to have the skill and the will. But the will must be stronger than the skill.

Muhammad Ali

Just nu är det dock långt kvar till jag svävar som en fjäril och sticker som ett bi.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.