5-mila-helg

5-mila-frukostHelgen bjöd på två långpass, back-to-back. I lördags blev det 21 km med start kl. 07.30. En ostmacka och lite kaffe var det enda jag hann få i mig innan det bar iväg runt Årstaviken och hem igen. Som sällskap hade jag @Kenandvik och @GranathM.

Igår var vi ett gäng från Twitter som hade bestämt oss för att springa ett varv på marathon-banan. Det blev en snabb mack- och kaffefrukost igen. Kl. 07.00 träffades @Maratonmorsan, @lalanderandreas (+ vän), @alindelo, @Kenandvik och jag vid Slussen. Vi sprang varvet motsols med en modifierad sväng på Djurgården, sammanlagt 22 moddiga kilometer. Löpningen hem på 8 km gjorde att helgen slutade på 51 km i lugnt snacktempo. En prima helg med andra ord.

Under söndagens pass testade jag Perpetuem för första gången. Min handhållna flaska med 3-timmarsblandning gjorde att energinivån höll sig på en bra och jämn nivå under hela rundan, trots en skral frukost. Magen klagade inte heller på den nya bekantskapen. Detta lovar gott inför TEC. Smakmässigt var dock apelsin/vanilj ingen kulinarisk höjdare.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.