#skägg100 istället för #blogg100

#skägg100Igår drog Gunnar Bark igång #skägg100. Jag är en dag sen på bollen, men jag har ju skägg och låter det frodas så varför inte haka på. Inte för jag tror att det kommer synas så mycket skillnad på 100 dagar för min del. En ansning vore på sin plats till att börja med. Vi får se vad som händer på den fronten. #blogg100 får bli en annan gång.

Starten bli Maratonmorsans bild från vårt gemensamma långpass i söndags. Bilden/skägget blev för övrigt utsedd till årets mest episka frostskägg på Skäggbloggen.

I helgen blir det mer långlöpning med frostskägg som resultat.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.