Lilla lilltåa ställer till det

Inflammerad lilltåTuren är inte på min sida just nu. Efter DNS på SUM så vaknade jag i söndags med en ömmande lilltå. Nageln blev antagligen lite för kort under prerace-pedikyren och nu var hela tån irriterad. Måndag morgon hade lilltåa ändra färg till en blålila ton och blivit dubbelt så stor.

Nu har inflammationen lugnat sig en aning, men jag vågar inte springa. Det blir inget Sickla Trail Run ikväll m.m. Kämpa lilltå!

Igår damp PM:et från Åland Marathon ned i inkorgen. Jag blev genast lite stressad. Träningen har nästan varit obefintlig de senaste 10 dagarna. Ett längre distanspass och några tusingar skulle helt klart sitta fint innan båtresan till Mariehamn.


Sweet Salvation The Stepkids

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.