DNS Sörmland Ultra Marathon #SUM

Dimman

Det blir inget Sörmland Ultra Marathon för min del. Sambon har legat nedbäddad med 40 graders feber i 2 dygn. Självklart trodde jag att allt skulle vara lite bättre nu på morgonen, men det verkar vara ett segt virus vi har att göra med. Jag får stanna hemma och ta hand om familjen helt enkelt.

Hösten har visar sig från sin allra bästa sida de senaste dagarna. Hoppas alla som springer SUM njuter lite extra för min skull också. Förutsättningarna kunde inte varit bättre.

Jag får ända fokus. Nu blir det genast lite intressantare att prestera ett bra resultat på Åland Marathon istället. Jag kommer åka dit med pigga ben och allt kan hända.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.