PB på Lidingöloppet

Leriga Inov-8 Roclite 285

Om jag hade sprungit Lidingöloppet idag så hade det blivit ett PB. Det är jag helt säker på. De senaste månadernas rännande i skogen och backtrampande börjar ge resultat. För en månad sedan sprang jag de 22 sista kilometrarna på banan med en helt annan känsla än tidigare. I torsdags avverkade jag en halvmara på 1:53 utan att egentligen anstränga mig speciellt mycket.

Terränglöpning är fantastiskt kul.
Jag gillar dig terränglöpning.
Jag är glad att jag hittade dig.

Note-to-self: Spara denna känsla till mörkare dagar.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.