September: Ok, men inte så mycket mer

Sörmlandsleden, september 2012September började starkt med ett långpass på Sörmlandsleden. Sedan tappade jag fokus och den SUM-specifika träningen uteblev. Visst blev både terränglöpning och några långpass till, men inte alls i den utsträckning som jag tänkt. En trilskande hälsena och tidsbrist var nog de största orsakerna till att mycket rann ut i sanden.

Löparpodden såg dagens ljus och jag fick en liten roll i de första avsnitten. Med lite förberedelser hade jag kanske haft något vettigt att säga också. Det ska bli kul att följa Lars och Niclas fortsatta äventyr i podvärlden.

Oktober är en fullspäckad månad med 3 inplanerade lopp: Hellasloppet, Sörmland Ultra Marathon och Åland Marathon.

Summering september

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.