Resultat Viruddenloppet

Viruddenloppet 2012

Igår deltog jag spontant i ett millopp på Gotland. Enligt deras webb fanns det ett fåtal platser kvar för efteranmälande och jag lyckades få skjuts till idrottsplatsen i När. Väl framme blev jag tilldelad startnummer 390 (av max 400).

Viruddenloppet var ett mysigt litet brödrostlopp helt i min smak. Totalt kom ca 350 till start. 5 km-varianten satte igång 18:45 och vi som skulle springa milen kom iväg 19:30.

En kvart innan startskottet ljöd slog den svenska sommaren till igen och det började regna. Mina ben, som fortfarande är ganska sega efter Jubileumsmaran, var nog inte överförtjusta i min spontanitet. Jag lyckades dock hålla ett ganska jämnt tempo hela loppet och blev glatt överraskad när klockan stannade på 46:44 i mål.

Bana: Viruddenloppet

10 km-banan var flack och bestod av tre loopar: första ca 500 m, andra 2,5 km och en avslutande 7 km-slinga. Underlaget: 50% asfalt, 40% grus och 10% traktorspår.

Stort tack till Mikaela och Marie för tips och skjuts.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Resultat Viruddenloppet

Comments are closed.