Det ena ledde till det andra…

Hamburgare

Några timmars utlåning av internetuppkoppling ledde till en hamburgermiddag som ledde till snack om AXA Fjällmaraton med Martin Rosvall (5:a i loppet 2009) som i sin tur ledde till ett morgonpass med nämnda Martin. Det blev 14 km med mycket intressant snack om forskning, visualiseringar, skidåkning och löpning.

Tips som jag fick med mig var:

  • Skor med metalldubbar är att föredra. Dubbarna ger bra fäste på hala stenar osv.
  • Blanda i 1 tsk salt per liter sportdryck. Det smakar skit, men håller saltbalansen i kroppen på plats.
  • Träna på utförslöpningen.

Jag fick även höra att det fortfarande fanns snö kvar i Vålådalen för ett par veckor sedan.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.