Ny bok: Mountainbike kring Stockholm

Bok: Mountainbike kring StockholmCalazo Förlag har precis släppt Mountainbike kring Stockholm. Jag plockade upp boken för att få inspiration och hitta nya rundor för mina terrängpass. Boken guidar dig genom smultronställen kring Stockholms län. Totalt 34 stigar, varav hela 13 runt Hellasgården, beskrivs i text och bild.

Författarna Aron Gooch och Kalle Bern har sammantaget mer än 25 års erfarenhet av att cykla på stigar i skogarna runt Stockholm.

För mig ligger Hellasgården, Nackareservatet, Värmdö och söderort närmast till hands, men det kommer säkert bli äventyr i övriga delar av Stockholm också.

Rutterna är från ett par kilometer till riktiga långpass på 4 mil. Sommarens traillöpning är räddad.

Du hittar boken på bl a Bokus och Adlibris.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.