Dagens Salomon-lunch-fynd

Salomon custom flask holder

Svängde förbi Salomon Concept Store på lunchen för att se om jag kunde hitta något på rean som jag kan ha nytta av under Fjällmaran. Till min stora glädje hittade jag en vätskeflaska (med en hållare) som funkar till bl a XA 20-ryggsäcken.

140 kr för en 200 ml:s plastflaska är väl egentligen inget fynd, en bonus var dock att jag fick Runner’s World Trail Coach-bilagan som kom för någon månad sedan. Tidningen är i och för sig nästan som ett reklamblad för Salomon, med egenannonser på varannat uppslag.

Vätskeflaskan ska fyllas med raketbränsle för tillfällen när jag nått botten och behöver en spark i baken.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Dagens Salomon-lunch-fynd

 1. Hej

  Spännande att höra vad du tyckte om tidningen.
  Kanske min tävling Jämtlandstriangeln Unplugged, http://www.trailare.se, helgen innan kan vara en bra genomkörare innan AXA,

  Hoppas du kommer till några av våra tävlingar i http://www.salomontrailtour.se under hösten

  Vill du ha mer info om trailrunning skicka ett mail till mig så sätter jag upp dig på vår sändslista, erik.ahlstrom@korpen.se

  Lycka till

  • Tack Erik.
   Unplugged hade varit kul. Ska försöka få in någon Trail Tour i kalendern.

Comments are closed.