På jakt efter den motivation som flytt

På jakt efter motivation

Det är bara att erkänna. Motivationen finns inte där just nu. Det mesta tar emot. Huvudet vill inte. Jag har ont på ställen där jag inte borde ha det. Benen är konstant sura.

Det vänder nog vilken dag som helst. Ljuset har börjat återvända. Snart kan man tassa fram på fjäderlätta moln igen.

I helgen avgörs Arctic Ultra 100 miles (för sista gången). Det står ett gäng löpare på startlinjen som vill slutföra eller bocka av ett delmål i 100 mile-challengen. Lycka till allihopa! Detta är kanske sista chansen att hamna på Diamantlistan om det inte dyker upp ett annat vinterhundramileslopp. Sandsjöbacka Trail kan vara en het kandidat. När jag kom i mål på 50 miles-distansen för en månad sedan hörde jag löst snack om en hundring nästa år…

På lördag springer Elov Olsson Black Canyon 100k. Loppet är ett Golden Ticket Race där de två snabbaste männen och kvinnorna får en startplats till Western States. Det vore oerhört kul om Elov knep en gyllene biljett.

Trevlig helg hörni!

Uppdatering:
Elov fixade en 2:a-plats och fick därmed en startplats till Western States. Man kan inte bli annat än imponerad. Speciellt när resan inte verkade vara helt lätt.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.