Följ Sätila Trail

Följ Sätila Trail 120 km

Inatt kl. 03:00 startar jag och ca 50 andra löpare Sätila Trail 120 km. Två timmar senare är det dags för dem som ska springa 80 km.

Måste säga att informationen från arrangörerna varit väldigt bra innan loppet.

Jag har startnummer 31. Maxtiden är 22 timmar och det finns ett antal reptider längs med banan. Det verkar som Sätila förskonats från snökaoset, vilket känns ganska skönt. Däremot finns det en risk att det kommer bli halt när allt fryser på under natten.

Trevlig helg!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.