Tillbaka till Black River

På lördag gör jag comeback på Black River Run i Västerås. Denna gången blir det som pacer, ett ärofyllt och viktigt uppdrag. Jag kliver på efter kl. 20.00 (eller 96 km) och kör två varv. Det finns ett beställt tempo som ska hållas så harkostymen åker med.

Kl. 02:45, Black River Run 2013

Ska bli riktigt kul med nattlöpning och ultramys. Jag gjorde ju min 100 miles-debut i Västerås 2013, därför ligger loppet mig extra varmt om hjärtat.

Nattlöpning under Black River Run 2014

Året efter sprang jag loppet för att kunna klara av The Swedish 100 mile Challenge. Det blev en riktig prövning. Jag hade stora problem med magen nästan hela loppet men tog mig i mål till slut. Förra året slickade jag såren efter UTMB och missade BRR.

Wallys avslutning av Western States 100 var inte alls lika episk som Gunhilds förra året men han tog sig över mållinjen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.