Pokémonjakt på ön

Pokémonjakt

Igår slog Pokémon-febern till på ön. Så fort servrarna tillät det skulle Pokémon Go testas. Jag lämnade med varm hand över jakten till den yngre generationen. Under det sena kvällspasset rekognoserade jag hur spelplanen såg ut i närområdet. Det är minst sagt lite skralt.

Pokémon Go

Spelet har helt klart ökat intresset för ungarna att ge sig ut på strapatser. Nu får man utan problem med sig sällskap på en cykeltur eller promenad. Under dagens pass hjälpte jag till med att plocka några Pokébollar som låg utanför vårt dagliga territorium.

Svettig stiglöpning

Veckan stängdes på 94 km löpning. Helt ok, men det hade varit trevligt att komma över 100 så klart. Börjar känna mig lite kluven till löpningen runt Fårö. Jag vill inte sabotera Tierra Arctic Ultra med en för ambitiös långtur så nära inpå. Ska ta en funderare till.

Svettiga shorts

Vissa svettfläckar är mer smickrande än andra.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.