Tänk inte, bara gör!

Inköp TEC

På söndag ligger jag förhoppningsvis i fosterställning efter att ha sprungit 32 mil under TEC. Just nu snurrar det mesta runt allt som ska med till loppet. Listor skrivs och bockas av. Jag vet hur mycket energi jag behöver få i mig per varv och vilka varvtider som gäller för att klara mitt mål. Väder och annat som man inte kan påverka är det ingen idé att oroa sig över.

Nu gäller det bara att hålla sig till planen…

  • Spring
  • Ät
  • Tänk inte, bara gör

Det är så många oförutsedda saker som kan hända under dessa två dygn så jag försöker hålla allt så enkelt som möjligt och freestyla när problemen dyker upp. Om du är sugen att springa några varv så kan du anmäla dig på TECs sida och dyka upp så löser det sig säkert på något sätt.

I går hittade jag två matnyttiga inlägg på temat 200 miles:

Snart är det dags för TEC-fest! Hoppas vi ses där.

TEC 200-dans

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Tänk inte, bara gör!

Comments are closed.