Full fart mot TEC 200 miles

Döskalle på barmark

Januari började riktigt bra med Årets första långpass och Stadion Marathon, sedan kom det en motivationssvacka efter nitlotten till UTMB. Det kändes tungt att ge sig ut och nöta i kylan, som tur är kom värmen i slutet av månaden och höjde humöret. Barmarken lockade till lite snabbare pass än planerat.

Summering januari 2016

TEC 200 miles

Jag har fortfarande inte spikat några fler lopp än TEC 200 miles. Det blir inget 24-timmars i Espoo för mig. Arrangören tog inte in några löpare från väntelistan i år. Allt fokus får ligga på TEC 200 helt enkelt. Tanken att springa exakt lika långt som jag gjorde under hela januari som ett lopp är fortfarande lite skrämmande.

Hittade denna intervju med Mark Allen. Det dyker upp en hel del intressanta tankar om MAF, mental träning och annat nyttigt. Floris (som gör intervjun) har även lagt upp ett par filmer från några riktiga långpass, ett sub 3-timmars marathonpass och sitt första 100 miles-pass! Ljudet är kasst i vissa klipp men det är kul att hänga med på resan ändå.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.