Inget UTMB 2016

Tumme ned UTMB

Det blir inget UTMB 2016 för mig. Klockan 10 hängde jag på låset och fick svaret ”Refused”. Nu slipper jag börja leta efter boende i Chamonix. Igår var ca 85% av alla rum bokade. Det mesta som fanns kvar var helt klart över min budget.

Självklart är det lite trist att inte få springa loppet, men jag hittar nog ett roligt ersättningslopp. Just nu lutar det åt Tierra Arctic Ultra den 20 5 augusti. Ca 125 km och 2500 höjdmeter på Kungsleden mellan Nikkaluokta och Abisko borde kunna hålla motivationen på topp under sommaren.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Inget UTMB 2016

  1. Jag fick en plats till CCC men kommer nog inte kunna använda den så jag kollar oxå lite på Tierra Arctic Ultra =) Men det går väl den 5e augusti i år om jag kollat rätt på deras hemsida

    • Du har rätt, det är den 5:e. Måste ha blandat ihop det med något annat lopp. Då ses vi kanske då 🙂

Comments are closed.