Pendelparanoia

Ingefara

Det var länge sedan sist men nu har jag råkat ut för det igen. Förkylningsnojan och tillhörande ”har jag tränat tillräckligt”-nojan har slagit till. Konsumtionen av ingefära, citroner och annat vitaminrikt ökar kraftigt. Även några tafatta försök till core-träning förekommer, som om det skulle hjälpa så här en veckan innan Bislett.

Cut throat

Onda blickar riktas mot alla som snörvlar, nyser eller hostar till på tunnelbanan. Hemmavid avlöser förkylningarna varandra. Paniken är nära. Jag antar att loppet är ganska viktigt för mig.

Sedan är det allmänt jobbigt att dra ned på löpningen också. Kämpa!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Pendelparanoia

Comments are closed.