Bislett on my mind

Tankar om Bislett har snurrat i mitt huvud under varje pass de senaste veckorna. Hur tråkigt det än verkar vara så ser jag verkligen fram emot att springa varv efter varv. Jag vet vad som väntar. Det kommer bli varmt och svettigt i tunneln under läktaren. Pannbenet kommer prövas till max.

Den sista tyngre träningsveckan är över. Nu blir det bara kortare rundor varvat med pralinätande fram till starten om knappt två veckor.

Adidas Adizero Boston Boost 5

De tänkta skorna är insprungna. Jag kommer köra med ett par Adidas Boston 5 precis som senast. Hoppas de bär mig en bra bit längre denna gången. Det känns som jag samlat på mig en hel del nya erfarenheter som kommer hjälpa mig när demonerna börjar göra sig påminda.

Höstig Hammarbybacke

Under gårdagens pass blev det en vända i Hammarbybacken. Det verkar som de är klara med bytet av belysning eller vad det nu var som fixades senast jag var där. Igår var det någon typ av mountainbike-tävling i backen.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.