En månad kvar till UTMB

Planering inför UTMB

Ja, vad ska man säga? Tiden går fort när man har roligt. Jag känner mig redo för UTMB, fast ändå inte. Allt är fortfarande lite overkligt och abstrakt. Ett par tuffa träningsveckor återstår innan jag vågar slappna av. Förhoppningsvis hinner jag upp till Jämtland för en sista finslipning under fjällmaratonhelgen.

200 mil löpning

Idag passerade jag 200 mil löpning. Mängden börjar snart nosa på 1 mil per dag.

Imorgon bitti svensk tid startar klassiska Badwater 135 med Marcus på startlinjen. Det ska bli intressant att se hur det går för honom och hans dreamteam under detta tuffa lopp. Jag håller självklart tummarna. Marcus, Mats och Henrik är grymma ultralöpare så det borde gå bra.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.