Den kuperade hemfärden

Under gårdagens transportlöpning hem bestämde jag mig för att försöka samla så många höjdmeter (surprise!) utan att springa samma backe flera gånger. Hoppades komma upp i 200 höjdmeter genom att springa via Hammarbybacken ned till Skanstull, upp till Globen och hem via Årstafältet.

Kuperad transportlöpning

Jag lyckades nästan. Den totala stigningen blev 180 meter på 14 kilometer. Nu ska jag försöka klura ut en bättre rutt. Tror det går att tjäna några backar genom att springa via Vitabergsparken. Kanske fuska med Fåfängan. Hmmm… (Som referens så är den rakaste/lättaste vägen hem 8 km och 50 hm.)

Något jag klarade var att sätta ett nytt Strava-PB i Mördarbacken, från Skanstull Marina upp till Skanskvarn.

Jag skulle gärna ha den här typen av kullar att träna på istället för ett par skräphögar. (Suget efter ett steadycamstativ till GoPro:n ökar också.)

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.