Vi ses på gymmet!

Sunrise Gym

”Älskling, jag drar till gymmet”, är en mening jag aldrig sagt tidigare i mitt liv. De närmaste veckorna kommer jag kunna göra det. För igår skaffade jag mig mitt första gymkort. Här snackar vi verkligen om att göra något utanför ens komfortzon.

Gymkort Sunrise

Det krävdes ett halvmarathon som uppladdning för att jag skulle våga ta mig till gymmet och kolla in löpbanden där. Det verkar inte vara ett så läskigt ställe som jag föreställt mig. Och vem vet, snart kommer kanske mitt Instagramflöde översvämmas med gymfies, bilder på Celsius sportdryck och annat som tillhör gymlivet.

Jag fick i alla fall provspringa ett av banden och testa att maxa lutningen. 12 procent är det backigaste det bandet klarade av så det får väl duga. Planen är att köra ett par rena backpass i veckan för att få in lite höjdmeter under vistelsen på Gotland.

TGIF!

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.