Kettlebell och swing

Kettlebellträningen har smugit igång. Just nu kör jag ett 15-minutersprogram med svingar, snatchar, Goblet squat, Clean & Press, Figure 8 Curls osv. Många coola namn på övningarna blir det.

För att få in någon typ av teknik har jag youtubat otaliga minuter med diverse instruktionsfilmer. Utbudet är som alltid oändligt och varierande när det kommer till kvalitén. Vissa stereotyper bland instruktörerna förekommer helt klart oftare än andra. Kan inte påstå att jag känner någon samhörighet med fitness- och gymscenen direkt. Jag trivs bäst bland mina ultrasparrisar.

Kettlebell och swing

Mina fötter börjar se normalare ut igen. Snart kan de visas upp offentligt utan att skrämma slag på folk. Det är främst vänster stortå som behöver en ny nagel. Tills dess får tårna gömma sig i gräset.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.