Mot nya höjder

Efter en ganska oinspirerad start på året börjar det äntligen lossna. Volymen blev helt ok i mars. Det tackar jag solen för. Barmarken gör att man kan hålla uppe tempot också. Första kvartalet slutade på 805 km löpning.

Jag tror inte jag kommer komma upp i samma mängd som förra året när jag summerar detta år. Fokus kommer ligga på styrka och kvalitet inför UTMB. Höjdmeter och träningstid blir viktigare parametrar det närmaste halvåret. Februari med sina 750 höjdmeter var ett riktigt lågvattenmärke. Det kan bara bli bättre nu.

Stiglöpning, mars 2015

Summering mars 2015

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.