Arctic Ultra – inte arktiskt men tufft ändå

Det gick vägen. Jag tog mig runt de 16 varven i Arvika. Arctic Ultra tog 22 timmar och 20 minuter. Vädret var i stort sett perfekt, några minusgrader och mestadels uppehåll.

Nattlöpnig Arctic Ultra

Sömnbristen var nog det största problemet första halvan av loppet. Veckan hade inte bjudit på så mycket extra sömn. Jag tar tillbaka att jag tidigare skrev att det skulle blir skönt att börjar med nattlöpningen. Detta blev i alla fall ett bra test inför UTMB som också starta på kvällen… och håller på en natt till.

En längre rapport kommer senare.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.