UTMB blir årets stora mål!

Yes! Jag hade tur i lotteriet och fick en startplats till UTMB, Ultra-Trail du Mont-Blanc. Vilken grej! Riktigt kul och lite läskigt. Nu slipper jag i alla fall fundera på vad som ska bli höstens/årets stora mål.

Det känns nästan overkligt. Efter att ha drömt om den här typen av lopp i flera år så verkar det bli en verklighet inom en snar framtid. Jag var helt säker på att jag inte skulle komma med. Får nog tänka om när det gäller hela årets upplägg. UTMB kväver fullt fokus.

Högdalstoppen inför UTMB 2015

Hej, Högdalstoppen. Jag bokar in ett stort antal backpass i din kalender.

Totalt fick ca 20 svenskar plats. På ”To pay/Registered”-listan finns bl a Coyntha, Ellen och Elov.

Alla tips angående loppet mottages tacksamt. Ge mig dina guldkorn när det gäller träning, utrustning, boende osv.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.