Hamsterhjulet fram till jul

Gryning i december

Hamsterhjulet snurrar snabbare än någonsin. Jag hinner knappt hitta balansen på kontorsbollen innan det är fredag och dags att stämpla ut känns det som. Helgerna ägnas åt till att plocka undan veckans efterlämnade stök.

Lucköppning och Pearl Izumi Road N2

Löpningen har rullar igång fint efter Bislett. Tisdag, torsdag, lördag och söndag nöts det på som vanligt. Temperaturen håller sig fortfarande på plussidan. Tidiga morgnar och sena kvällar börjar det dock bli smålurigt när frosten smygit fram. Sent igår glittrade asfalten som Michael Jacksons krisstalltäckta handske i gatubelysningens sken.

Hälsans stig

I helgen hade Western States 100 och Hardrock 100 lottdragning om startplatserna. Ingen svensk hade turen med sig i år. Om en vecka öppnar föranmälningen till UTMB. Jag velar fortfarande ang. denna utmaning, men det lutar åt att jag anmäler mig så får jag se om man får en eftertraktad plats.

Sol!

Efter ett grått november har solen öppnat starkt i december och vågat visa sig minst en gång. Det finns hopp om en ljusnande framtid och fridefull jul.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.