Tunnel Run i 24 timmar

I helgen springer över 42000 löpare Stockholm Tunnel Run. Jag och 139 andra gör en annan typ av tunnellopp. Vi ska springa varv efter varv under läktarna på Bislettstadion, i 24 timmar. Det blir första gången jag springer inomhus och ett 24-timmarslopp. Utmaningen känns riktigt rolig, hur konstigt det än låter.

I like boring things

Vågar man ha ett blågult pannband?

Mitt egna mål är högt satt. Jag vill inte riktigt outta det här, men jag ser verkligen fram emot att ta ut mig totalt. För under detta lopp ska jag inte fega. Avslutningen på året ska krönas med något som jag verkligen är nöjd med.

Orosmolm inför Bislett 24 h Indoor Challenge

  • Att jag underskattar hur jobbigt det är att springa på en platt bana inomhus och bränner för mycket krut i början.
  • Att jag inte riktigt vågar äta som planerat eftersom jag hade problem med magen senast.
  • Att det är för varmt och luften blir dålig.
  • Att det blir för tråkigt helt enkelt.

Man kommer kunna följa loppet live. Jag återkommer med länkar så fort de blir offentliga. Klicka här för att komma till resultatsidan. Mer info dyker säkert upp på loppets Facebook-sida också.

Idag släppte Sneakersnstuff en t-shirt som jag var tvungen att klicka hem. (I mitt fall borde det stå ”Running since 2009”.) Det blev en keps som reppar det bästa årtiondet också.

SNS Running Tee & Post Seventies Cap

Bilderna ovan är lånade från Sneakersnstuff.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Tunnel Run i 24 timmar

Comments are closed.