Fars dag-jogg på Boo-leden

Delar av Fars dag spenderades på på Boo-leden (och Värmdöleden). Det var en trevlig ny bekanskap som bjöd på varierande terräng. Motionsspår, stigar, spänger, grusvägar och lite asfalt. Höstprakten är borta, nu återstår gyttja och lövhalka. Leden är ganska bra markerad, men det finns några 90-graderssvängar som är lätta att missa. Som tur var hade jag laddat ner rutten till min telefon så jag hade lite koll var jag befann mig.

Boo hembygdsgård

Jag startade vid Boo hembygdsgård nära Orminge Centrum och sprang till Skeviksgrotan där jag avvek från Värmdöleden för att ta mig till Gustavsberg Centrum på snabbast möjliga sätt.

Boo-leden

Boo-leden

Boo-leden

Pearl Izumi Trail

Boo-leden

Boo-leden

Utsiktsplats Boo-leden

Boo-leden

Boo-leden

Velamsund Boo-leden

Flisspår

Mot Strömmen

Värmdöleden

Skeviksgrottan

Nöjd far(bror) vid Skeviksgrottan.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.