Tidslopp och Bislett 24h Indoor Challenge

Tidslopp är en relativt ny grej för mig. Den enda erfarenhet jag har är Skövde 6-timmars som jag sprang i våras. Om en månad är det dags för Bislett 24h Indoor Challenge. Tankeverksamheten i full gång. Det är mycket som måste benas.

24-timmarslopp

Jag har ju nosat på både 24-timmarstider och -distanser i samband med mina 100 miles-lopp. I övrigt har ultraloppen hållit sig under 10 timmar.

Sluttid under mina ultralopp

Eftersom Bislett 24h avgörs inomhus och varvet är 546 meter så underlättar det logistiken runt utrustning och energi en aning. Resten av familjen följer med till Oslo vilket gör att jag kommer få support under delar av loppet. Jag räknar inte med att de ska hänga med hela dygnet. Under natten får jag klara mig själv och det är nog inga problem. Sömnbrist har inte ställ till det tidigare, men man vet inte hur det blir när det är så mycket monotonare att jogga på en bana inomhus.

Jag kommer dela upp loppet i 6-timmarsblock med olika delmål. Det känns logiskt med tanke på att man byter riktning samtidigt. Dagsformen och känslan under det första blocket kommer avgöra vad jag kommer sikta på för slutmål. Det primära är dock att hålla igång hela tiden. Medaljen som delas ut om man kommer över 150 km ska jag givetvis ha.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.