Snabbtest av Adidas Boston Boost 5

Som jag skrev tidigare så har jag tänkt springa Bislett 24h i Adidas Boston Boost 5. Jag har knappt hunnit börja testa dem men jag tror vi kommer trivas ihop. Känslan när man snörar på sig skorna är riktigt fin.

Snabbtest Adidas Boston Boost 5

Boston Boost är lätta och har en ganska smal tåbox. Dämpningen är behaglig utan att vara svampig. Sulan biter bra även på blöt asfalt.

Dagens plan var att transportlöpa hem från jobbet, men det blev inte så. Istället bestämde jag mig för att putsa till statistiken på mitt jogg.se-konto. Det fick bli någon typ av tröskelpass (tror inte jag använt det ordet här tidigare) för att jag tröttnat på att se att mitt personbästa var 5:00 min/km.

Tröskelpass Adidas Boston Boost 5

Även fast jag lyckades hålla ett hyfsat tempo utan att dö så kändes det som de längsta kilometrar jag sprungit på väldigt länge. Det är tur att jag inte springer så många korta lopp… Senast jag sprang i 4:30-tempo var säkert över ett år sedan.

Ett längre omdöme om Adidas Boston Boost 5 kommer när jag hunnit springa mer i dem, framförallt behöver de testas under några långpass. De får nog hänga med under Vintermarathon om några veckor också.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.