Presentregn från Suunto och Craft

I januari fick jag en förfrågan från Suunto om jag hade lust att svara på några frågor om min löpning. Som tack skulle jag få en vattentät drybag och ha chansen att vinna en Suunto Ambit2. Svaren skulle eventuellt bidra till en ny sektion på deras hemsida. Jag skrev ett par snabba svar och tänkte inte mer på det.

Suunto SportsMånaderna gick och i juni lanserades Sports-sektionen och till min stora förvåning dök jag upp i en spalt (Suunto Friends on Movescount) mellan inlägg om bl a Killian Jornet och Emelie Forsberg. Självklart är det inte bara jag som presenteras i spalten utan ett helt gäng utvalda som laddar upp sin träning på Suunto Movescount.

Efter diverse strul med budfirmor kom det till slut ett paket i måndags. Jag såg framför mig att jag skulle få en liten smidig vattentät påse, istället låg det tre stora (70 liter) ryggsäckar i lådan. Nu är det bara att börja planera en expedition till Svalbard eller något liknande äventyr för att kunna använda dem till fullo. Tack Suunto!

Suunto Waterproof Tube Bag

Igår dök det upp ett till paket, det går bra nu. Denna gång var det Craft som skickade en mössa, handskar och calfs från deras Brilliance-kollektion. Jag fick inte produkterna för att jag en het bloggare utan som kompensation för ett kundtjänstärende som drog ut alldeles för långt på tiden.

Share your brilliance by Craft

Tack Craft! Nu kommer jag både synas och vara varm under höstens och vinterns träning. Vantarna med vind- och vattentätt fingeröverdrag verkar vara riktigt trevliga. Och färgen… Rosa är alltid rätt.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Presentregn från Suunto och Craft

    • Suunto grejen var en kul överraskning och handskvantarna kommer användas flitigt när det blir kallt.

Comments are closed.