Sen kväll, ung natt

Sen kväll ung natt

Hemma igen efter sen kvällslöpning. Stänger därmed veckan på 52 km, knappt över skamgränsen med andra ord. Sakta men säkert ökar mängden igen. Knät funkade fint. Passade på att testa mina tänkta skor för 24-timmars i Bislett. Hoppas de boostade Boston 5:orna kommer hålla mina ben pigga under hela dygnet.

Jazziga Sen Kväll Ung Natt med Nebay Meles är ett perfekt soundtrack till denna regniga söndag.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

3 thoughts on “Sen kväll, ung natt

  1. Boostade Boston, spännande, berätta gärna mer om dessa när du hunnit springa in dem! Funderar på att köpa dessa själv!

    • Jag återkommer Stefan. Första intrycket var positivt. Gillade dämpningen. Har ingen historia med varken Adidas eller Boston så jag kan inte jämföra med tidigare modeller.

      • Jag har ett par Energy Boost som brukar få komma ut när det vankas asfalt. Väldigt trevliga asfaltsskor, kanske lite tjocka, så nästa gång blir det kanske Boston. Yttersulan är lite speciell, tycker den funkar utmärkt på asfalt, inte lika bra på grus

Comments are closed.