Ett litet felsteg

Ett felsteg. Ett ögonblick av ouppmärksamhet. Ett vridet knä och hela ens korta löparliv passerar i revy. Hösten bidrar inte bara med en explosion av färger utan det blir halt och lurigt i terrängen också.

Salomon Sense Pro in action

Gårdagens morgontur i skogen kunde slutat illa. Jag satte ned foten på ett knasigt ställe och halkade till. Knät hamnade i en konstig position. Plötslig smärta. Trodde givetvis att det var kört. Tog mig hem för se om saker skulle svullna upp eller börja knorra på något annat sätt.

Löpning i höstsol

Som tur är verkar det inte vara någon fara. På eftermiddagen körde jag 16 km utan att känna något speciellt. Ikväll blir det ett till testrunda.

World Wide Woods

Av någon outgrundlig anledning så följer jag Barbell Shrugged på YouTube. Senaste avsnittet handlar faktiskt inte om crossfit utan om löpning.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.