Ultralöpare shoppade loss för hela TEC-vinsten

Tidigt i somras fick jag reda på att jag hade vunnit i samband med TEC:s utlottning från sponsorerna. Ett presentkort på 500 kronor hos Orienteringsspecialisten var precis det jag behövde.

Sportslick och Noname Terminator

På lunchen igår var jag och plockade ut en stor tub Sportslick och ett par korta Noname orienteringsbyxor. Det närmaste halvårets ultralopp är räddade när det gäller skav- och blåsprevention. Och jag hoppas innerligt av Noname-byxorna ska ge mig en orienterares magiska krafter i form av löpstyrka och navigationsskills. Vi får se hur det blir med det när jag kommer ut i skogarna.

Ett stort tack till Olspecialisten och gänget bakom TEC.

Anmälan till TEC öppnar i september. Jag har inte riktigt bestämt om jag ska springa nästa år och vilken distans i så fall. Det slutar kanske med att jag är pacer åt någon och/eller hjälper till som funktionär.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.

2 thoughts on “Ultralöpare shoppade loss för hela TEC-vinsten

  1. Sportslick FTW! 🙂
    Räddade mina fötter på Ironman-maran. Hade preppat mina Injinji med Sportslick på insidan. Man har ju lite ”bråttom” när man ska byta strumpor efter cyklingen.

Comments are closed.