Nu är det bara bildäcket som saknas

Mina svagheter syntes väldigt tydligt under Rogers Bergstävling. Jag behöver förbättra löpstyrkan och explosiviteten. Jag lyckades hålla ganska jämna varvtider, men det gick för långsamt.

I veckan har jag letat reda på prylar till sommarens löpstyrketräning. Det har blivit besök i butiker som jag inte varit i så ofta. I järnaffären hittade jag rep, karbinhakar och en skruvögla. Nästa anhalt var en helt ny bekantskap för mig, en sportbutik för MMA, styrkelyftning och fitness. Därifrån kom jag hem med ett midjebälte (styrkebälte). Nu saknas bara bildäcket.

Utrustning för däcklöpning

Japp, jag tänkte testa däcklöpning. Dels som komplement till backträningen på hemmaplan, men framförallt istället för backträning på platta Gotland. Nu har jag inget att klaga på när jag är på ön.

Den värsta pollenchocken har lagt sig. Clarityn och ögondroppar verkar funka. Det blev ett testmil igår kväll och i morse körde jag ett socialt pass med Maratonmorsan. Nu återstår dagens viktigaste uppgift, att rösta.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.