Formtoppning inför Jättelångt

Dan före dan för många marathonlöpare. I morgon går startskottet för årets upplaga av Stockholm Marathon. Jag står inte på startlinje i år heller, men man blir lite nostalgisk. Kommer ihåg alla förberedelser inför de första marorna.

TransportlöpningNu för tiden har jag en mer avslappnad inställning till kolhydratladdning och annat fuffens. Samtidigt har man säkert samlat på sig en massa andra tics inför viktiga lopp.

Denna vecka går i mängdens tecken. Jag tänkte klämma in fyra långpass för att få till en 10-milavecka innan Jättelångt. Sedan är det dags att ta det lugnare igen.

Veckan började med 26 km transportlöpning. I onsdags lyckades jag få till en kort morgonjogg. Igår var det dags för en sen långpanna runt Södermalm. Nu återstår bara två långpass till med andra ord. Jag har ju hela helgen på mig… Ska försök ta mig ut och heja på alla hjälta i morgon också.

Lycka till, hörni!

Atiba Jefferson:

Never retire from something you like to do.

Kristian

Om Kristian

Jag gillar att springa, helst långt. Ibland blir det ultralångt. Löpning är helt klart den bästa terapin och jag har tydligen en hel del att reda ut. Följ mig på Instagram, Twitter och Facebook.

Prenumerera på inläggen via RSS, Feedly eller e-post.